Monday, November 28, 2011

tahun baru =)

Assalamualaikum w.b.t
salam maal hijrah ke 1433.

lama sesangat menyepi.
maaf laa ye.

HH dah siap.
tapi tak confident nak marketkan.

so, aku nak bagi peluang kepada semua readers
(mintak2 laa korang semua belum lupakan aku)

50 orang pertama yang email aku
akan dapat copy percuma dan
aku berharap sangatlah korang memberikan komen
membina or mengutuk, terserah.

email aku di : noorymin@gmail.com.

please..please..please..
terima kasih.



61 comments:

  1. wahhh, before komen entry ni, saya baca balik cerita HH tu, org kata utk ulang kaji... hehe, baru teringat pasal zuan, rey n tazz... lama dah tak baca cerita nie... email saya, aisy90rahman@gmail.com ....InsyaALLAH, saya akan komen, harap2 ada la masa utk komen, walaupun lambat... utk cik writer, perjalanan beribu batu bermula dgn langkah pertama, beranikan diri utk melangkah agar dpt pergi lagi jauh... hehe, saya doakan moga cik writer berjaya dlm bidang penulisan nie...

    ~~~Aisy~~~

    ReplyDelete
  2. sy sgt minat cite ni..
    harap sgt dpt bce smbgn nyer
    ni email sy zucomell@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. NKKKKKK jugak!!! bolehkah?? :(...........huhuhuhu apple_ey@yahoo.com (yan)
    lama tggu citer ni..so eksaited...^_^

    ReplyDelete
  4. nak jgak...
    da lme rindu zuan ngan nuha...
    post2aku@gmail.com

    ReplyDelete
  5. nak jugak!!
    haha
    sy dah anta mail dah..
    btul boleh ke ni?
    my mail add
    amira_miya@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  6. nk jgk :))nk sgt tw ending nuha&zuan>> tolg emelkn kat sy>> killerheart_zmz84@yahoo.com..tq ya

    ReplyDelete
  7. aku nak... kirimkan kat syansuffian@gmail.com
    lepas dah dapat.. aku akan komen panjang2... tak sabar nak baca dah nie.. plizzzzzzzzzz

    ReplyDelete
  8. waaah.. sy nk jgk.. ;))
    >> lovely_adikimi@yahoo.com
    tq =)

    ReplyDelete
  9. ls_lian@yahoo.co.uk
    nak jugak iye...

    ReplyDelete
  10. readers yg komen kat sini, silalah send ke e-mail sy. sb sy pemalas sikit. bagi mereka2 yg sudah email, sy sudah pun sendkan copy percuma mereka.
    cepat2 sesiapa yg masih mahukan copy percuma. ada 15 kekosongan lagi.

    ReplyDelete
  11. wah...sy pun peminat setia cite2 kat sini...nak jugak cik writer..
    in_isma@yahoo.com

    ainun

    ReplyDelete
  12. salam...ada lg ke copy tu?
    saya dh emel dh....tq

    ReplyDelete
  13. salam....sy dh email...kalu ad rezeki sy,dpt la copy tu...

    ReplyDelete
  14. sy baru je email 5 min td. sempat ke noory?? wuu~~

    pliz.. plizzz. nak nak.

    ReplyDelete
  15. sis, saya pun dah hantar email saya...
    krishvita@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. imah said:
    dh lame tunggu citer nih...nk la gak copy tu ye...siyes best citer nih!
    naemahzahir@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. salam saya da lama tgg cerita nie...terima kasih kerana menyambungkannya...emyelah_yelah@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. sy x dpt ye copy tu?? sedihnyaa.. x pe la. moga sume karya awk dpt diterbitkn n jd pilihn pembaca. :)

    wat la cite lain memandangkn sy x dpt bc HH. :(

    ReplyDelete
  19. citer yg sngt best..xsabar nak taw pasal zuan n nuha!!nk gak copy tu..hafidatun_naidah@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. wahh!!
    cter best!!
    dah abis bace dah..
    thanx writer!!

    ReplyDelete
  21. nak juga... boleh ta? a_lady92@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. klu x sempat email, cmne nak beli HH cik writer? tq

    ReplyDelete
  23. nak jugak...afieyy@yahoo.com

    afie

    ReplyDelete
  24. nk jgk...
    email sy...mizkamz@gmail.com(miza)

    ReplyDelete
  25. ehem..ehemm...
    setelah puas mencuba...
    akhirnya e-mail ku di post jugak..
    ni email sy...nk jugak HH tuh..
    harap2 rezeki sy...
    jz giving my best try hear..
    mnorhidayah25@gmail.com

    ReplyDelete
  26. saya sudah hantar, nie email saya : nur.neh@gmail.com

    ReplyDelete
  27. best cte ni..da bce smpi hbs da pn..mmg puas la..n happy ending..

    ReplyDelete
  28. cite ni memang best.... saya tertunggu gak bila nak sambung cite ni.saya nak gak cite ni... ni email saya mashi_maro_phg@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. bley emel lg x? sy xon9 smlm...xtau psl entry ni...huhu... nk bca jgk... an_az87@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. saya baru jumpa blog ni,masih ada lg ke free copy tu.certnya best,nak juga.....ini email saya: aseat2011@yahoo.com.semoga noory brjaya nnti insyaallah.

    ReplyDelete
  31. sy nk jugak....sukee HH..sailorskai89@yahoo.com..hope dpt..keh3 =)

    ReplyDelete
  32. ada kosong lagi ke ? kalau ada nak jugak . baru send email :)

    kalau takde dah , takpe la :) yg penting HH mmg best even tak dpt baca habis .

    ReplyDelete
  33. saya pon nak jugak...
    hr2 buka blog ni nk tgk entry bru...
    kalau ada sendla ke sy
    red_sky8832@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. nk jgk..
    bella_hb90@yahoo.com or
    qudafina@gmail.com
    thnk u

    ReplyDelete
  35. Nak tau kesudahan cita ni hasnahar1@gmail.com hrp dpt percuma

    ReplyDelete
  36. Bole count lagi ker? sbb nak jugak. suka sangat kalau benda-benda percuma ni. Ni email saya
    (ziella82@gmail.com)

    ReplyDelete
  37. salam.....
    saya dah send emel.....ada rezeki dpt le baca sambungan hero heroin.....

    ReplyDelete
  38. I am craving for this like "musafir di padang pasir yg dahagakan setitis air..."

    my email : rehanashahs@gmail.com

    ReplyDelete
  39. nk jugak...
    ni kena bce blk HH ni.
    ingat2 lupa...lama dah xbce.
    ni email...sharida_anr@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. nak juga..dah lm tunggu cerita ni..ni email sy..alleh_116@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  41. ilah bru je email kt noory. heee bru notice ur novel today. if still ada dlm lingkungan 50 tu kira mmng rezeki ilah la.. tp mmng giler laa habiskn HH dgn she girl @ he man xsmpai malam. really happy bila baca cter2 ni. hilang rasa stress final sekejap. xsaba nk tau smbngn HH. n suka ur writing. sangat sampoi.

    btw keep it with ur writing. sy doakn saudari noory brjaya dlm area penulisan ini.

    ReplyDelete
  42. salam.. saya nak jugak.. dah 8 jan 2012 dah ni.. still boleh dapat lagi ke?? nasyiqin16@yahoo.com

    ReplyDelete
  43. insya'allah klau dapat baca saya akan komen pada akak writer.. hehe insya'allah

    ReplyDelete
  44. Assalam..boleh lg ker dpt?? nak le jgk tau smbgan HH nih...ni email sy suryani@sirim.my..TQ

    ReplyDelete
  45. wahh.. dah dibukukan citer ni..
    ni emel:chekunajihah@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. assalam..boley lagi ke dapat??sy baru jek bca cerita ni..best sgat2..ni email sy chenta_adaleeya91@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. slm... ada lg x copy tue... nk bley x.. nie emel sy.. fiqalurva_91@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. salam.ad lg x c0py tuhs...
    klu ade nk b0ley???ni email sy tsg_evoxis@yahoo.com
    tq...

    ReplyDelete
  49. nk jgakkkkkk..........
    adakah sye da trlampau lewat..............
    waaaaaaaaaaaaaaaaaaa................
    azura_chichi@yahoo.com

    ReplyDelete
  50. saya nk jugak boleh..email sy pleazzzz

    afieafiqah@yahoo.com

    saya baru je bace cite nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mananti di pasaran jerk sbb dah terlewat..tp kalo masih sudi bagi free copy dialu-alukan..mungkin dapat bagi ulasan..udieden89@yahoo.com..peace~~

      Delete
  51. Akak, dah tak sambung novel She_girl@He.man ke? Hero Heroin kapan kluar kat pasaran?

    ReplyDelete
  52. baru jumpa novel HH mmg best .. mcm mana ye nak dapat semua . ada lagi tak copy .. ke kena beli enovel plizzz

    ReplyDelete
  53. saya baru baca citer ni..ada kuar kat pasaran ke? lau nk beli dengan email tu mcm mana? citer ni best sangat..terkilan lau x tau ending..lau ada sapa2 yg tau sal buku ni kat pasaran sila gtau ek...

    ReplyDelete
  54. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete